Waarom u uw Collectieve (Lean) Planning zou moeten uitbesteden…

Binnen een paar dagen een door de bouwpartners gedragen Collectieve (Lean) Planning op uw bureau, zonder dat het uw projectleider of uitvoerder veel tijd kost?

Dat kan! Zo gauw als u de inkoop van de bouwspecialisten heeft geregeld, ga ik voor u aan het werk met het organiseren van een gemeenschappelijke plansessie. Samen met uw belangrijkste bouwpartners stellen wij de planning op. Gewoonlijk binnen twee
dagen na deze sessie heeft u uw planning in huis; klaar voor gebruik.

Ik heb inmiddels talloze (uitvoerings-)planningen verzorgd en weet als geen ander waar de kansen liggen voor een soepel en snel uitvoeringsproces. Ook uw planning kunt u dus met een gerust hart uitbesteden aan een specialist. Uw projectleider
metselt toch zeker ook niet zelf.

ac-borst-bouw-planningssessie-hortensialaanPlanningssessie met Bouwpartners

Uitwerking planning op de bouwplaatsac-borst-bouw-planning-hortensialaankopie

Kwaliteit van de planning

De kwaliteit van een Collectieve Planning wordt voor een belangrijk deel bepaald door de manier waarop de bouwpartners in het planningsproces mee kunnen doen. Dit vraagt om een zorgvuldig georganiseerd traject, waarin de bouwpartners de ruimte krijgen om met elkaar te communiceren, te onderhandelen, afspraken te maken over werkwijzen en planning en beslissingen te nemen.

Als facilitator ben ik geen partij in de bouwopgave en ben daarom in staat vertrouwen te krijgen van alle bouwpartners. Vanuit die positie zie ik er tijdens de sessies op toe dat alle aanwezige bouwpartners hun inbreng kunnen hebben (communicatie en groepsdynamiek).

 

De organisatie van de planningssessie(s)

Veel tijd gaat zitten in het organiseren en voorbereiden van de planningssessie en vooral het verwerken van alle informatie in een gedragen Collectieve Planning. Dit neem ik allemaal voor mijn rekening.

Ik neem een heel stuk logistiek uit handen zoals het uitnodigen van de bouwpartners, het verzorgen van de benodigde materialen voor de planningssessie en de zaalinrichting. Ik lever een uitgewerkte planning op, die direct op de bouwplaats kan worden gebruikt. Naar wens in MS-Excel, MS-Projects of Asta Powerproject.

 

Prijs

Dat alles voor een vaste, met u vooraf overeengekomen prijs. Samen met u en uw projectleider bespreken we het hele proces tot en met de oplevering van de Collectieve Planning.

Prijzen zijn vanaf € 1.500,- (excl. BTW en reiskosten), maar zijn afhankelijk van grootte en complexiteit van het werk.